I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 21 May 2011

kepada kamu kamu dan kamuuu . :D

nina sayangg kamu kamu dan kamu oke . ♥ ! tanpa kamu kamu dan kamu yang bersama nina , nina tidak akan pernah matang . terima kasiihh banyak-banyak buat kamu kamu sekalian . :D sahabat saya tidak kira yang lama atau yang baru , mereka tetap akan kekal dalam hatii saya walaupun kita jauh oke . ^^ selamat belajar semua ! ALL THE BEST oke ! :) ♥ u all . MUUAH !


tahu kenape ? sebab kamu dan kamuu lah yang nina sayangg tahuu . kamu dan kamuu dan kamuu tidak pernah lupakan nina . :D oleh itu . nina tidak akan pernah lupakan kamu kamu sekalian . I LOVE U ALL MORE oke . ! study for your future . struggle for your future . life for your future not for your past . oke ? I LOVE U AGAINNNNNN ! pandaiii -pandaiii jaga dirii oke . sudah lama berehat di rumah , bekerja . then , now , its time to continue study oke . kita semua ada plan kita sendirii dalam hidup kita . so ? untuk jadii yang terbaik . kita kenelahh berkorban oke . bukan sahaja masa , minda , fikiran , dan hatiii kita oke . :D 

Friday, 20 May 2011

new LIFE ! :D

tidak ku sangka diriku kini sudah nak sambung kembalii belajar kan ? kan ? AHHAHA . semalam tersangatlah serabut nye otak pikiran , rase nak call semua yang kenal . tapii out of credit ! sorry eh . :( em . semalam tersangatlahhh entah hape2 bile dapat tahuu ta dapat masuk maktab . em . mama n abah nak nina masuk maktab , terjamin masa depan nina , but ... em . dah ta dapat kan , nak wat cam ane lagii kan .. so , nina akan berangkat pergii ke matrikulasii pahang dan daftar 23 mei ni . anda semua , nina akan lama menyepikan dirii lepas ni . eheee. 

Thursday, 19 May 2011

im gonna be tired !

sumpahh PENAT GILER TAHAP maksima lahh kan ? ! kau , dan kau dan kau tahuu kenape ? em . macam2 lahhh . em ! nina penat lahsemua ni ha . tolonglahh paham kakak . maa . tolonglahhhhhhhh .... emmm .

Sunday, 15 May 2011

esok dan esok dan esok .

punya lahh pening minggu ni ha . banyak betoll menghabiskan kredit nina untuk kau wahaii AMMELIA AZMAN LIM . aishhh . ni seme pasal yayasan pahang lahh . akhirnya .....keputusan kamii telah buat . :D seme dah already done oke . 
so , kamii akan bertolak esok . aishhh . idaklah nina penah naik bus jauh2 ni . aduiii . ta sanggup rasenye . bek lahh nek kete . tapii . masalahnya sekarang ni ha , abah ta bagii drive sendirii . ! DUSHH! ta percaya at nina lagii tu ha ... ta pe lah , naik bus lagii selamat kot . ye lah kan , dah lah lesen baru je , dah nak jalan jauh . kalau abah follow darii belakang , ta pe lahh jugak . :D so , its oke ..
so , amy , esok kita bertolak oke . AHAHAHHAHA . tidak sabar .

Thursday, 12 May 2011

continue ... study ... :D

ape yang nina nak cerita eh ? ade story ke harii ni ? perlu ke post ni ? macam malas je . AHAHA . 
nina ta de mood lahh . kene perlii je harii ni ha . ta best langsung ! aduiiii ....
HA ! 
nina tahuu dah nak story pasal ape ? AHAHA . see, mudah je dapat mood alik nye . WINK ! em . ramaii tanya nina nak g sambung belajar mane lepas ni kan ? kan ? korang mestii nak tahuu kan ? mestii tanye2 nina kan ? kan ? ye .. memang . nina pon ta larat nak jawab . eheeee . so , nina explainkan lah oke . :D 
act , nina tengah tguu result final maktab lahh . nina kalau boleh nak terus masuk maktab , insyaallah senang nak carii kerja kan ? kan . :D andd..... final result for maktab akan diumumkan pada 21may ni . so , doakan kejayaan nina oke . :D and kalau nina ta de rezeki nak belajar at maktab , nina akan terus masuk matrik . matrik pahang je lahhh . ;) ta kire lah mana2 pon kan , asalkan , ade tempat untuk kita belajar kan ? kan .... so .. itulah the end nye okeih ... nina ta dapat lah upu .. :( agak sedehh . and tahniah buat rakan2 oke . anda memang bertuah . so , buat lahh pilihan yang terbaik oke . tapii, nina rasa , if nina buat rayuan upu pon , nina ta harap sangat lah nina dapat .. em . ofcoz lahh . sekarang seme pandaii2 lah . nina je ngeng sikit kot! WTH . ahahahahahaa . 


pesanan : oke lahh . nina nak continue kerja . menjahit . ! AHAHAHAH . banyak betull tahuu , coz dorang tahuu nina akan tutup tempahan akhir bulan ni ha . so , terpakse lah nina perah otak pikir design . ahahahaha . oke . :D bubye . ILOVE U !

Wednesday, 11 May 2011

FB . ! FACEBOOK

gilelahhh . TIDAK TAHANNNN!!!!!! FB baruu seharii deactivated . ! dahh kemaruk nak on9 semula .
AHAHAHAHA . so. korang korang dan korang .. kite berjumpe dan berFB semula oke . :D nina akan kembaliii semula berFB . jom kita . i LIKE .!

rupanya .....

legaaaa sekalii hatii dan perasaan bila ada msg darii dia . :D DIA ? siapa ? dia lahh sayang-sayangku sekalian . msg darii SHAH ZACK . ! wahh . inform name tu ha , kalau dibuatnye die bace , mampos akuu . ! AHHAHAHAHA. tidak akuu kisahh lahh . 
actually , ceritanya bermula ... dan kisah kamii bermula dan kisah kami berakhir ... memang agak keberatan dan agak sedehh . tapiii . keputusan . perlu diputuskan . betoll ? AHAHA . hanya DIA dan NINA sahaja yang mengetahuinya ... :D btw , nina happy untuk die oke . 
awak ... kalau awak bace entry ni , saya baruu lepas msg dengan awak . awak , saya gembira awak pun berterus terang dengan saya . awak . saya harap awak dan SI DIA akan bersama oke . awak , bersabarlah menunggu die oke . kalau ade jodoh awak dengan die, insyaallah . jangan lupa jemput saya makan nasii minyak pulak . WINK! **:D mungkin dengan saya jodoh kita hanya sampaii disini sahaja . mungkin SI DIA lebih memahami awak kan ? dengan die awak kongsi masalah awak . adanya die , awk tenang . saya patut berterima kasiih kepada DIA . :) bila mao kenalkan dengan saya ni ? ! ( mood : excited) awak . kita sentiasa menjadii sahabat bukan ? awak happy ,saya turut happy sama . (tidak tipuu oke) 


konklusinya di sini : kepada rakan-rakan dan sahabat handal .. kalian sekalian , nina dan SHAH meminta maaf kerana hubungan kamii berakhir sampaii disini sahaja .tidak lah sempat nak jemput makan nasi minyak kami kan ? kan ? ta de jodoh lah sayang ...  :D tapii, jangan kuatir , segalanya selamat oke . kamii masiih sebagaii seorang SAHABAT . sayang sama kau kawan . ! ;)